Smeštaj „Pavlović“

6491

Broj smeštaja

Cena po dogovoru

Opis

Dođite i provedite svoj odmor u našoj predivnoj kući od oko 200m2 u Sokobanji! Opremljena je sa četiri smeštajne jedinice, svaka sa zasebnim ulazom, kompletno opremljene za 2 ili 4 osobe. Uz to, okružena je malim vrtom i ograđena, sa privatnim parkingom i prostorom za ostavljanje stvari, bicikala i ostale opreme. Takođe, postoji toalet predviđen za goste koji stignu pre 13.00 odnosno pre no što domaćica kuće sprema smeštajnu jedinicu.

Svaka smeštajna jedinica ima mogućnost pomocnih ležajeva (osim u studiu br 4), po dogovoru krevetac za bebe, sopstvenu kompletnu opremljenu kuhinju i kupatilo koje sadrži tuš, fen za kosu i dozere za tečni sapun, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mini biblioteku, terasu ili zaseban deo u dvorištu. Smestajne jedinice su organizovane za samostalan boravak gostiju, a ceo objekat je pokriven wireless mrežom.

U kući su opremljena dva dvosobna apartmana, na spratu – apartmana br. 12 za 4 osobe i u prizemlju – apartmana br. 2 za 4 osobe. Takođe, nudimo i dva studija tipa garsonjere sa zasebnim ulazima, na spratu – studio br. 14 za 2 odrasle osobe i u prizemlju – studio br. 4 za 2 osobe.

Cene zakupa nisu fiksne, već zavise od dužine boravka gostiju, od doba godine kada i za kada se vrši zakup, kao i od broja osoba. U cenu nije uračunata boravišna taksa, po odluci SO Sokobanja. Postoji mogućnost organizovanja pansionske ishrane u obližnjem restoranu.

Rezervacija se smatra potvrđenom uplatom za tri dana na račun 205-9001018927712-76. Vaš odmor kod nas je moguć tokom cele godine, osim u zimskom periodu kada kuća nije u funkciji. Za hladne dane smo obezbedili norveške radijatore i klime.

 

  • KontaktDušica Pavlović
  • AdresaNikole Pašića 15
  • Telefon+381658107167
  • Mobilni+381638107167

Lokacija

  • Zemlja: Serbia
  • City / Town: Sokobanja
Otvori Google mapu