Pansion „Romanov“

4844

Broj smeštaja

9

Kupatila

$16

Opis

Nalaze se u mirnom delu Sokobanje na 900m od glavnog puta, 2,5 km od centra Sokobanje, 1500m od Akva Parka. Mirno okruženje, šuma i predivan pogled na Sokobanju, gostima garantuje kvalitetan i odličan odmor izolovan od buke a na 3 minuta vožnje do centra Sokobanje. U svojoj ponudi, Konaci Romanov imaju devet smeštajnih jedinica, veliki parking plac, prelepo ograđeno i uređeno dvorište sa sadržajem za decu. Boravak u konacima Romanov pružaju mogućnosti za predivan odmor u oazi mira i tišine. Konaci Romanov su smešteni u ekološki očuvanom ambijentu severnog oboda Sokobanjske kotline. Od centra Sokobanje su udaljeni 2,5 km, a od turistički atraktivnog lokaliteta „Akva park“ svega 1,5 km.

  • cena izdavanja kreveta dnevno je : 1000 dinara
  • cena kreveta sa doručkom i večerom: 1850 dinara, doplata za ručak: 350 dinara

Konaci Romanov raspolažu sa 9 studija.

Svi smeštajni objekti su izgrađeni po najvišim standardima i raspolažu parking prostorom, mestom za odmor, mestom za kolektivni odmor i mestom za razonodu. Idealan smeštaj za komforan odmor, na svežem planinskom vazduhu Izolovan od gradske vreve, novoizgrađeni objekat sa 8 studija i jednim apartmanom poseduje veliko ograđeno dvorište.

Sve stambene jedinice izgrađene su po najvišim standardima i imaju mini kuhinju, zasebno kupatilo, LCD televizor sa kablovskom televizijom, besplatan WiFi internet.

Dvokrevetni studio br. 1

Površina: 25 m2 Broj ležaja: 2 Parking: da

Dvokrevetna komforna soba sa kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilom. Soba je opremljena televizorom sa kablovskom televizijom, klima ureðajem i interfonom —————

Trokrevtni studio br. 2

Površina: 30 m2 Broj ležaja: 3 Parking: da Komforni dvokrevetni studio u prizemlju, sa sopstvenim kupatilom i kuhinjom. Mogucnost pansionske kuhinje. Obezbeðen parking prostor i dvorište

Dvokrevetni studio u prizemlju br. 3

Površina: 25 m2 Broj ležaja: 2 Parking: Obezbeðen parking Komforni dvokrevetni studio u prizemlju sa kuhinjom i kupatilom. Gostima je na raspolaganju i upotreba pansionske kuhinje. Studio je opremljen TV-om sa kablovskom televizijom i bežičnim internetom

Trokrevetni studio u prizemlju konaka br. 4

Površina: 30 m2 Broj ležaja: 3 Parking: Obezbeðen parking Prostrani trokrevetni studio u prizemlju konaka. Studio obuhvata sobu sa ležajima, kuhinju, kupatilo uz mogućnost korišćenja pansionske kuhinje. Gostima je na raspolaganju dvorište i obezbeðeno parking mesto. Studio je opremljen televizorom, kablovskom televizijom i bežičnim internetom.

Trokrevetni studio na prvom spratu konaka romanov br. 5

Površina: 30 m2 Broj ležaja: 3 Parking: Obezbeðen parking Komforno opremljeni studio na prvom sprati konaka Romanov. Studio je opremljen sa tri odvojena ležaja, sopstvenom kuhinjom i kupatilom, uz mogućnost korišćenja pansionske kuhinje. Gostima konaka je obezbeðen parking prostor i prostrano dvorište sa letnjikovcem.

Trokrevetni studio na prvom spratu konaka br. 6

Površina: 30 m2 Broj ležaja: 3 Parking: Obezbeðen parking Trokrevetni studio na prvom spratu konaka Romanov. Studio opremljen televizorom sa kablovskom televizijom i bežičnim internetom. Obezbeðen parking prostor i prostrano dvorište. Mogućnost korišcenja pansionske kuhinje i po potrebi je moguće ubaciti još jedan pomocni ležaj.

Dvokrvetni studio na prvom spratu konaka Romanov br. 7

Površina: 25 m2 Broj ležaja: 2 Parking: Obezbeðen parking Prostrani dvokrevetni studiona prvom spratu konaka Romanov. Studio opremljen televizorom sa kablovskom televizijom i bežičnim internetom. Obezbeðen parking i prostrano dvorište. Mogucnost korišcenja pansionske kuhinje.

Cetvorokrevetni studio na prvom spratu konaka br. 8

Površina: 35 m2 Broj ležaja: 4 Parking: Obezbeðen parking Cetvorokrevetni studio na prvom spratu konaka Romanov. Studio je opremljen sa cetiri odvojena ležaja, kuhinjom i kupatilom. Mogucnost korišcenja pansionske kuhinje, obezbeðeno dvorište i parking mesto.

Trokrevetni studio na prvom spratu br. 9

Površina: 30 m2 Broj ležaja: 3 Parking: Obezbeðen parking Trokrevetni studio na prvom spratu konaka. Mogucnost korišćenja pansionske kuhinje. Obezbeðen parking prostor i prostrano dvorište

 

Zajednicke prostorije zajednicke prostorije u koje spadaju dnevni boravak na prvom spratu i moderno opremljena pansionska kuhinja

Lokacija

Adresa: Rtanjska
  • Zemlja: Serbia
  • City / Town: Sokobanja
  • Postal code / ZIP: 18230
Otvori Google mapu